• FAURA VINS, com a empresa familiar, va iniciar les seves activitats al Pont Major de la ciutat de Girona l'any 1952.

 • EMPRESA

  Faura ofereix servei de venda de producte propi (vins, caves i licors per a particulars i restauració), i emmagatzematge i distribució de productes propis i de tercers relacionats amb l’alimentació.

 • PRODUCTE

  Faura s’abasteix de primera matèria d’alta qualitat de les millors zones productores de la península, sota rigorosos controls de elaboració, envasat i etiquetat del producte sota les màximes garanties sanitàries exigides per la UE.

 • DISTRIBUCIONS

  Emmagatzematge i distribució de productes relacionats amb el sector de l’alimentació, inclosos vins, caves i licors, una activitat que li permet brindar als seus clients un àgil servei de distribució.

ELS NOSTRES PRODUCTESFaura ofereix la seva gamma de vins, caves i licors de primera qualitat, en totes les seves variants.

Faura s’abasteix de primera matèria d’alta qualitat en les millors zones productores de la Península, la sotmet a rigorosos controls que abasten des de l’elaboració, l’envasat i l’etiquetat del producte sota les màximes garanties sanitàries exigides per la UE, fins a la seva distribució dins el sector professional a traves de marques pròpies.


CONSULTA ELS NOSTRES PRODUCTES

FAURA VINS


 • UNA HISTÒRIA FAMILIAR

  FAURA som una empresa familiar especialitzada des dels seus inicis en la selecció dels millors vins produïts en les zones vitivinícoles del nostre país. Som un celler que des de l'any 1952 elaborem i comercialitzem vins al major. Un llarg camí de tres generacions ens avala i ens fa més forts per a poder continuar oferint als nostres clients la millor qualitat, el millor servei i el més adequat assessorament del sector. Essent fidels al que hem fet sempre, i al que ens ha donat reconeixement al llarg de tots aquests anys, a dia d'avui seguim essent un referent en la venda de vins de taula i vins generosos a doll.

  Disposem de vins d'arreu de la nostre geografia de tots els tipus i graduacions. FAURA, aplicant els seus coneixements enològics, adquirint nova maquinària i millorant les Instal·lacions, embotellem i envasem els nostres vins a la planta del nostre celler. Disposem de vins propis de taula embotellats, vins amb criança i vins joves, ideals per a botigues Especialitzades i restaurants amb l'opció de personalitzar el vi al gust del client. A més, som especialistes en format Bag in Box de 3 fins a 20 litres de capacitat.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM