CELLER FAURA

CELLER FAURA

DES DE 1952

 • FAURA VINS, com a empresa familiar, va iniciar les seves activitats al Pont Major de la ciutat de Girona l'any 1952.

 • EMPRESA

  Faura elabora, envasa, i comercialitza des de l’any 1952 vins tranquils, vins de licor i vins aromatitzats en format bulk, bag in box i embotellat, sota rigorosos controls de qualitat i amb les màximes garanties d’origen i traçabilitat.

 • PRODUCTE

  Faura s’abasteix de primera matèria d’alta qualitat seleccionada de les millors zones vitivinícoles del país, així, pot oferir un excel·lent producte final, el qual ha obtingut diferents reconeixements al llarg d’aquests anys.

 • DISTRIBUCIONS

  Emmagatzematge i distribució dels productes propis i d’altres relacionats amb el sector vitivinícola, una activitat que li permet brindar als clients un servei de distribució eficient i de confiança.

ELS NOSTRES PRODUCTESFaura ofereix la seva gamma de vins, caves i licors de primera qualitat, en totes les seves variants.

Faura s’abasteix de primera matèria d’alta qualitat en les millors zones productores de la Península, la sotmet a rigorosos controls que abasten des de l’elaboració, l’envasat i l’etiquetat del producte sota les màximes garanties sanitàries exigides per la UE, fins a la seva distribució dins el sector professional a traves de marques pròpies.


CONSULTA ELS NOSTRES PRODUCTES

FAURA VINS


 • UNA HISTĂ’RIA FAMILIAR

  FAURA som una empresa familiar especialitzada des dels seus inicis en la selecció dels millors vins produïts en les zones vitivinícoles del nostre país. Som un celler que des de l'any 1952 elaborem i comercialitzem vins al major. Un llarg camí de tres generacions ens avala i ens fa més forts per a poder continuar oferint als nostres clients la millor qualitat, el millor servei i el més adequat assessorament del sector. Essent fidels al que hem fet sempre, i al que ens ha donat reconeixement al llarg de tots aquests anys, a dia d'avui seguim essent un referent en la venda de vins de taula i vins generosos a doll.

  Disposem de vins d'arreu de la nostre geografia de tots els tipus i graduacions. FAURA, aplicant els seus coneixements enològics, adquirint nova maquinària i millorant les Instal·lacions, embotellem i envasem els nostres vins a la planta del nostre celler. Disposem de vins propis de taula embotellats, vins amb criança i vins joves, ideals per a botigues Especialitzades i restaurants amb l'opció de personalitzar el vi al gust del client. A més, som especialistes en format Bag in Box de 3 fins a 20 litres de capacitat.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM