• Una mica d’història ...

    FAURA som una empresa familiar especialitzada des dels seus inicis en la selecció dels millors vins produïts en les zones vitivinícoles del nostre país. Som un celler que des de l'any 1952 elaborem i comercialitzem vins al major. Un llarg camí de tres generacions ens avala i ens fa més forts per a poder continuar oferint als nostres clients la millor qualitat, el millor servei i el més adequat assessorament del sector.

    Essent fidels al que hem fet sempre, i al que ens ha donat reconeixement al llarg de tots aquests anys, a dia d'avui seguim essent un referent en la venda de vins de taula i vins generosos a doll. Disposem de vins d'arreu de la nostre geografia de tots els tipus i graduacions.

    FAURA, aplicant els seus coneixements enològics, adquirint nova maquinària i millorant les instal·lacions, embotellem i envasem els nostres vins a la planta del nostre celler. Disposem de vins propis de taula embotellats, vins amb criança i vins joves, ideals per a botigues especialitzades i restaurants amb l'opció de personalitzar el vi al gust del client. A més som especialistes en format Bag in Box de 3 fins a 20 litres de capacitat.

Segueix-nos a instagram @fauravinsdesde1952 per estar informat de totes les novetats