FAURA, som una empresa familiar especialitzada des dels seus inicis en la elaboració i selecció dels millors vins produits en les zones vitivinícoles del nostre país. Som un dels cellers més antics de la provincia de Girona que, ja des de l'any 1952, elaborem i comercialitzem vins al major. Un llarg camí de tres generacions ens avala i ens fa més forts per a poder continuar oferint als nostres clients la millor qualitat, el millor servei i el més adequat assessorament del sector.

Essent fidels al que hem fet sempre, i al que ens ha donat reconeixement al llarg de tots aquests anys, a dia d'avui seguim essent un referent en la venda al major de vins

de taula i vins generosos a doll. Disposem de vins d'arreu de la nostre geografia de tots els tipus i graduacions.

FAURA, aplicant els seus coneixements enològics, adquirint nova maquinària i millorant les instal·lacions, embotellem i envasem els nostres vins a la planta del nostre celler. Disposem de vins propis de taula embotellats, vins amb criança i vins joves, ideals per a botigues especialitzades i restaurants amb l'opció de personalitzar el vi al gust del client. A més som especialistes en format Bag in Box de 3 fins a 20 litres de capacitat.

 

Un ampli ventall de productes per als més exigents

Contínuament estem buscant noves línies de producte amb l'objectiu d'oferir sempre als nostres clients productes de la màxima qualitat.

 


 

Solucions personalitzades

La nostra llarga trajectòria ens ha permès conèixer les necessitats dels nostres clients, i per això ens adaptem a ells i els oferim sempre la solució que necessiten.

Cupatge segons necessitats del client o canal de venda.

 

Disseny del vi amb tots els materials inclosos: etiqueta i contra etiqueta, segons la normativa i materials annexos...

Potencial de volum anual que permet proveir qualsevol mercat o client amb la màxima constància en la qualitat i l'estil del vi, any rere any.