CELLER antic

Vins des de 1952

FAURA - Favevins SL, com a empresa familiar, va iniciar les seves activitats al Pont Major de la ciutat de Girona l'any 1952.

UNA HISTÒRIA FAMILIAR

FAURA som una empresa familiar especialitzada des dels seus inicis en la selecció dels millors vins produïts en les zones vitivinícoles del nostre país. Som un celler que des de l'any 1952 elaborem i comercialitzem vins al major. Un llarg camí de tres generacions ens avala i ens fa més forts per a poder continuar oferint als nostres clients la millor qualitat, el millor servei i el més adequat assessorament del sector. Essent fidels al que hem fet sempre, i al que ens ha donat reconeixement al llarg de tots aquests anys, a dia d'avui seguim essent un referent en la venda de vins de taula i vins generosos a doll.

Disposem de vins d'arreu de la nostre geografia de tots els tipus i graduacions. FAURA, aplicant els seus coneixements enològics, adquirint nova maquinària i millorant les Instal·lacions, embotellem i envasem els nostres vins a la planta del nostre celler. Disposem de vins propis de taula embotellats, vins amb criança i vins joves, ideals per a botigues especialitzades i restaurants amb l'opció de personalitzar el vi al gust del client. A més, som especialistes en format Bag in Box de 3 fins a 20 litres de capacitat.

celler

FAURA VINS té tota la infraestructura necessària de la cadena de producció posada al servei de la creació dels seus vins, caves i licors.

EMPRESA

EMPRESA

Faura elabora, envasa, i comercialitza des de l’any 1952 vins tranquils, vins de licor i vins aromatitzats en format bulk, bag in box i embotellat, sota rigorosos controls de qualitat i amb les màximes garanties d’origen i traçabilitat.

DISTRIBUCIONS

DISTRIBUCIONS

Emmagatzematge i distribució dels productes propis i d’altres relacionats amb el sector vitivinícola, una activitat que li permet brindar als clients un servei de distribució eficient i de confiança.

PRODUCTE

PRODUCTE

Faura s’abasteix de primera matèria d’alta qualitat seleccionada de les millors zones vitivinícoles del país, així, pot oferir un excel·lent producte final, el qual ha obtingut diferents reconeixements al llarg d’aquests anys.

SERVEI

SERVEI

Faura ofereix un servei excel·lent en tot moment. Per la restauració i altres botigues especialitzades o cellers oferim el servei integral de subministrament. Nosaltres ens encarreguem de tota la instal·lació de botes, així com el manteniment i reabastiment. Una forma pràctica i tradicional de servir els vins a granel.

VEREMA

VEREMA

La verema transcorre des de finals d'agost fins a mitjans d'octubre, segons la maduració del raïm. Un cop seleccionats els millors raïms, es porten amb celeritat al nostre cellers per tal de que conservin les seves millors característiques organolèptiques. 

 

ELABORACIÓ

ELABORACIÓ

Els nostres vins, caves i licors són el resultat de l'aplicació de les modernes tècniques d'elaboració i de les instal·lacions més innovadores.


 

 

Taula de vins
VINS NEGRES VINS BLANCS VINS ROSATS VINS GENEROSOS VINS AROMATITZATS MOSTOS*
VI NEGRE 14,5º VI BLANC 14º VI ROSAT 14º MOSCATELL 15º SANGRIA 14,5º MOST NEGRE
VI NEGRE 14º VI BLANC 13º FC VI ROSAT 13º FC GARNATXA 15º SANGRIA 13º MOST BLANC
VI NEGRE 13º FC VI BLANC 12,5º VI ROSAT 12,5º RANCI 17º VERMUT 15º MOST ROSAT
VI NEGRE 12,5º VI BLANC SEMI 13º VI ROSAT SEMI 13º OPORTO 15º VERMUT BLANC 15º  
VI NEGRE CRIANÇA VI BLANC ECOLÒGIC VI ROSAT ECOLÒGIC MÀLAGA 15º    
VI NEGRE SEMI 13º VERDEJO VI DAURAT 14º XERÈS 15º    
VI NEGRE ECOLÒGIC BASE CAVA 11º FC   MISSA 15º    
TEMPRANILLO          

*De setembre a octubre

Cupatge segons necessitat del client o canal de venda.

Disponibilitat de gamma completíssima de vins (Blanc, Rosat, Negre, Envellit), i de Caves (Brut Nature, Brut, Rosat).

Potencial de volum anual que permet proveir amb la màxima constància en la qualitat i l'estil de vi any rere any.

Disseny del vi o cava amb tots els materials inclosos, segons normativa UE.